Kayserispor’un FIFA’ da 5 dosyası bulunmasına rağmen transferlerini ard arda duyurması herkesi heyecandırmıştı. Otabek Shukurov, Silviu Lung, Stephane Bahoken ve Dimitrios Kolovetsios’un yanı sıra harçlardan kaynaklanan borçların ödenip kapatılmasının ardından gözler FIFA’ ya çevrildi. Eğer onay gelirse yeni transferler Beşiktaş maçında forma şansı bulabilir
Yeni transferler yetişebilir
Görkem Sağlam, Semih Güler, Sam Mather ve Jadel Katongo’ takımla çalışmaya başladı ama hala resmi bir imza yok eğer FIFA’dan onay gelirse yeni oyuncular Beşiktaş maçına yetişecekler.
Tablo net
Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre tablo net:
Eğer FIFA onayı bugün gelirse, yeni transferler Beşiktaş karşılaşmasında forma giyebilecek. Ancak onay bugüne yetişmez ve yarına sarkarsa, yeni oyuncular İstanbul’a gidecek maç kafilesine dahil edilemeyecek. Yani transferler resmileşse bile Beşiktaş maçını tribünden ya da ekran başından izlemek zorunda kalacaklar.
Bu nedenle Kayserispor cephesinde adeta saatlerle yarış var. Tüm borçların ödendiği, dosyaların tamamlandığı ifade edilirken, artık tek beklenen şey FIFA’dan gelecek resmi onay.
Taraftar Açıkalın'dan açıklama bekliyor
Taraftarın umudu ise Başkan Nurettin Açıkalın’da. Daha önce 9 Ağustos 2025’te yaptığı “Transfer açıldı” açıklamasıyla camiaya büyük sevinç yaşatan Açıkalın’ın, benzer bir müjdeyi yine bizzat duyurması bekleniyor.



