Kocasinan haber / ‘Kocaburger’ programı kapsamında her hafta bir okulu ziyaret eden Ahmet Çolakbayrakdar, bu hafta Samı Yangın Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.
''Projeler Artarak Devam Edecek''
Eğitim ve öğretime her koşulda destek verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, gençlere yönelik hayata geçirilen projelerin artarak süreceğine vurgu yaptı.
Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Gençlere ne kadar güçlü imkânlar sunarsak, o ölçüde donanımlı bireyler yetişir’’ ifadelerini dile getirdi. Ardından gençlerin, bu şehrin ve ülkenin yarınları olduğunu ifade etti.

‘’Kocasinan Olarak Eğitim Camiasının Yanındayız’’
Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan Samı Yangın Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle buluşan Başkan Çolakbayrakdar, okulda yoğun ilgiyle karşılandı.
Gençlerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını dile getirerek, örnek uygulamalarla eğitime katkı sunmayı sürdürdüklerini ifade etti. Ziyaretin, öğrencilerin motivasyonuna olumlu katkı sağladığı gözlendi.

“Bu Yılların Kıymetini Bilin”
Başkan Çolakbayrakdar konuşmasında “Kocaburger’ çalışmamız, okullarda her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bir buluşmadır’’ ifadelerine yer verdi.
Ardından bu programın, öğrencilerle bir araya gelinmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ‘’Asıl önemli olan ise aynı ortamda bulunmak ve enerjinizden faydalanabilmektir’’ ifadeleriyle buluşmanın önemine dikkat çekti.

''Bu Dönemleriniz Bir Daha Gelmez''
Açıklamasında sohbet ettiği öğrencilere ‘’Hepinize sağlıklı, başarılı ve hayırlı bir gelecek diliyorum’’ ifadeleriyle gençlere güzel dileklerde bulunan Çolakbayrakdar, ‘’Lise yıllarının değerini iyi bilin; bu dönemler bir daha geri gelmez’’ ifadeleriyle geçen zamanın önemine vurgu yaptı.
Öğrencilerin üniversite hedeflerinin farkında olduğunu ve hepsinin gerçekleşmesini temenni ettiğini ifade eden Kocasinan Belediyesi Başkan Çolakbayrakdar, ‘’Ancak bulunduğunuz anın kıymetini bilmeyi ihmal etmeyin’’ ifadeleriyle gençlere anın önemini de unutmamaları gerektiğini belirtti.
Ayrıca şartlar ne olursa olsun, asla vazgeçilmemesi gerektiğinin altını çizen Başkan, ‘’Sizler bu ülkenin geleceğisiniz’’ ifadeleriyle öğrencileri motive etti.

‘’Başkan Çolakbayrakdar öğrenci ve eğitimcinin dostu’’
Okul Müdürü Mehmet Uyar ise buluşma sonrası Başkan Çolakbayrakdar’ı öğrenci ve eğitimcinin dostu olarak nitelendirerek, “Sayın Başkanımız, TÜBİTAK projelerimiz başta olmak üzere birçok konuda bizlere her zaman destek oluyor’’ ifadelerini kullandı.
Ardından Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini dile getiren Okul Müdürü Uyar, konuşmasını sonlandırdı.




