MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve beraberindeki başkan yardımcıları, partilerinin 57 yıllık siyasi mücadelesini kutlamak üzere Ankara’ya gitti. Partililer, “Şanla Şerefle 57 Yıl” sloganıyla gerçekleştirilen programa yoğun ilgi gösterdi.

Baki Ersoy: Ülkücü olarak son nefesimizi teslim edeceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,57. Kuruluş yıldönümünde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi :

Ensar Aytekin’den Keçiören mesajı: Haramla iş tutanın CHP’de yeri yok
Ensar Aytekin’den Keçiören mesajı: Haramla iş tutanın CHP’de yeri yok
İçeriği Görüntüle

“Ülkücü doğduk, ülkücü olarak son nefesimizi Yüce Allah’a teslim edeceğiz. Ülkücünün partisi Milliyetçi Hareket Partisi’dir… Şanla Şerefle 57 Yıl” ifadelerini kullandı.

Mhp Kayseri Teşkilatı Ankara'da (1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan çiçek gönderdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin 57. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na özel Türk
bayrağı şeklinde çiçek aranjmanı gönderdi. Erdoğan'ın, ATO Congresium'da düzenlenecek MHP'nin 57. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na gönderdiği çiçek aranjmanı, beyaz gül ile karanfillerden oluşuyor. Bayrağın etrafında ise MHP'nin kuruluşunun 57. yıl dönümüne ithafen 57 gül yer alıyor.

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın, MHP'nin 57'inci kuruluş yılına özel 57 gül gönderdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye, 57. yıl kutlamalarına özel hazırlanan tebrik çiçeği aranjmanı göndermiştir. Şanlı bayrağımızı taşıyan bu özel çiçek aranjmanı, Milliyetçi Hareket Partimizin 57. yılına atfen 57 adet kırmızı gülden müteşekkildir.

Erdoğan Çiçek Gönderdi

MHP'den açıklama
Cumhur İttifakımız, kökü mazide, gözü atide olan Büyük Türkiye hayalinin teminatı; dünyanın çarpık düzenine karşı hakkın ve hakikatin en gür sesidir. Türk siyasetinin koca çınarı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Şanla ve Şerefle 57. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Birliğimiz ebedi, kardeşliğimiz ezeli olsun."

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof.Dr. E. Semih YALÇIN’ın, MHP’nin 57. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yapılacak toplantıya dair yaptığı açıklama .

Bundan 57 sene önce 8-9 Şubat günlerinde Adana’da kurularak siyaset hayatımıza giren MHP; o yıllardan bugüne savunageldiği temel siyasi ilkeleri değiştirmeden, şanla şerefle yoluna devam etmiştir.
MHP de, partimize hayat veren Milliyetçi-Ülkücü Hareket de geçmişten bu yana hiç kaybetmediği dinamizmini bugün de bütün canlılığıyla sürdürmektedir.
MHP; ilk günden beri Türk siyasetinin, Türk toplumunun, Türk düşüncesinin önüne çığır açıcı görüş ve öneriler, çözüm odaklı projeler getirmektedir.
Amacımız, millete ve devlete hizmettir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bütün siyasi riskleri göze alarak gündeme getirdiği ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle devlet politikasına dönüşen Terörsüz Türkiye adımı da partimizin çözüm odaklı hizmet siyasetinin ürünüdür.
Türkiye tarihî bir dönemeçtedir ve bu dönemecin güvenle, kazasız belasız aşılması için MHP önemli bir siyasi misyon üstlenmiştir.
Görev ağır ise de hedef büyük, gaye kutsaldır.

Millî devlet ülküsü, MHP’nin siyaset telakkisine şekil veren temel unsurlardan biridir.
MHP’nin siyaset hayatımızdaki müessiriyeti, dayanak ve ilhamının mensubiyet şuurundan almaktadır.
MHP; bizzat millete istinat etmekte, milletin sahip olduğu kadim ve ölümsüz değerlere yaslanmaktadır.
Türkiye’nin hayatiyeti, millî devlet sürecinin devamına bağlıdır.

Şüphe yok ki Terörsüz Türkiye’nin kâmilen hayata geçirilmesi, millî devlet yapısını da güçlendirecektir.
Partimizin 57. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle 9 Şubat Pazartesi günü saat 13.00’te ATO Congresium’da “ŞANLA ŞEREFLE 57. YIL” temalı bir toplantı düzenlenecektir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de toplantıya bizzat katılarak gündeme ve partimizin 57 yıllık kutlu siyasi mücadelesine dair bir konuşma yapacaktır.
Toplantı programımıza bütün vatandaşlarımız davetlidir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Samet Şifayin