Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık S.Y. ve şikayetçi A.G. ile avukatlar hazır bulundu.

Mahkemede 23 yaşındaki şikayetçi genç kadın A.G.,"Sanıkla nişanlıydık. Evde bizim odada konuşurken, bana yaklaşmak istedi, ben de izin vermeyince cep telefonumu aldı. Telefonumda patronum Ö.B.'nin uygunsuz mesajlarını gördü. Kendisi ile zorla nişanlandım. Önceden bir tecavüz olayı olmuştu. Bu nedenle nişanlanmıştık. Kendisini istemiyordum. 1 hafta önce doğum yaptım. Çocuğumun sanık S.Y.'den olduğunu düşünüyorum. Daha nüfusa kayıt ettirmedim" diye konuştu. 

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı: 1 yaralı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

Sanık S.Y. ise nişanlısının cep telefonunu gasp etmediğini, sadece kuşkulandığı için baktığını, daha sonra da teslim ettiğini söyledi. 

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın üzerine atılı yağma suçunun unsurları oluşmadığı gerekçesiyle davanın düşürülmesine karar verdi.