Son dönemde yaşadıkları krizlerle sık sık kamuoyunun gündeminde yer alan Dilan ve Engin Polat çiftinde yeni bir gelişme sosyal medyaya damga vurdu.

Evi terk etti
Evi terk ettiği iddia edilen Dilan Polat’ın, gözyaşları içinde “Seni istemiyorum Engin” ifadelerini içeren hikâye paylaşımı, boşanma ihtimalini yeniden gündeme taşıdı. Paylaşımın kısa sürede geniş kitlelere ulaşması, çiftin ayrılık sürecine dair soru işaretlerini artırdı.

Seher Sultan’dan hakaret içerikli video paylaşıldı
Olayın ardından sosyal medyada “Seher Sultan” kullanıcı adıyla tanınan gazeteci Seher Yaşayacak, yayınladığı videoda Dilan Polat’a yönelik ağır hakaretlerde bulundu.
Yaşayacak’ın ifadeleri kısa sürede sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı ve büyük tepki topladı. Videoda kullandığı sözler, kamuoyunda tartışma yaratırken, gazetecilik etiği ve sosyal medya dilinin sınırları bir kez daha gündeme geldi.
Yaşayacak, videoda sansürlenmiş ifadelerle şu sözleri sarf etti:
“O*rospu Dilan, yanındaki g*avat Engin’le pazarladığın kız kardeşinle bana yaptıkların yanına kâr mı kalacak?”
Bu açıklama, sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Kullanıcıların bir kısmı Yaşayacak’ın üslubunu sert biçimde eleştirirken, bir kısmı da iddiaların doğruluğu konusunda soru işaretleri dile getirdi.
Seher Sultan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Dilan Polat’a yönelik ağır eleştirilerini sürdürdü. Sert ifadeler kullanan Seher Sultan, Polat’a ve yakın çevresine yönelik iddialarını peş peşe sıraladı.

“Siz kimsiniz lan?”
Seher Sultan açıklamasında, “Kızım sen kimsin? Yanında koca diye gezdirdiğin kim? Çetelere baldızını mı servis ediyorsun? Nesiniz siz? Yanında gezdirdiğin çantacı avukat kim? Sen kimsin, siz kimsiniz?” sözleriyle öfke kustu.
Polat’ın sosyal medyada kurduğu yapıya göndermede bulunan Seher Sultan, “İtalya savcılarını tehdit edebilecek kadar çete kuran manyak… Dijital çete olunca suç işlememiş mi sayılıyorsun? O avukatının da o yapının içinde olmadığını mı düşünüyorsun?” ifadelerini kullandı.
“Önünüze geleni tehdit ediyorsunuz”
Sultan, açıklamalarında iddialarına devam ederek, “Siz kimsiniz? Önünüze geleni tehdit edip şantaj yapıyorsunuz. Bunu neyin karşılığında yapıyorsun? Avukatın bir çetenin savunucusu gibi fenomenleri susturmak için ne kumpaslar kurdunuz? Hâlâ kendini haklı mı sanıyorsun?” ifadelerini dile getirdi.

“Yaz başından beri yaptıkların yanına kâr mı kalacak?”
Sultan, ses tonunu yükselterek şu ifadeleri kullandı:
“Yaz başından beri sosyal medyada bana ettiğin lafların yanına kâr kalacağını mı zannediyorsun? O küçük beyninle, o basit ruhunla… Seni ayrı, Engin’i ayrı. Topyekûn. Haddini bil.”
Seher Sultan, Polat’ın ‘cezaevinde olması gerektiğini’ öne sürerek “O kurduğun yapıyla birlikte başına hiçbir şey gelmeyeceğini düşünüyorsan komiksin Dilan” diyerek dışarıda olmasına tepkisini dile getirdi.
“Bu kadar şeyi yapıp hâlâ konuşabiliyorsunuz”
Sultan son olarak, “Bu kadar haltı yiyip yanında gezdirdiğin o onursuz avukat… Seni de savunmayan ne olsun. Anlatabiliyor muyum? Senin şu an cezaevinde olman lazım” sözleriyle çıkışını sürdürdü.





