Kayseri ulaşımında 6 yılda 5,4 Milyar TL'lik dönüşüm! Kayseri ulaşımında 6 yılda 5,4 Milyar TL'lik dönüşüm!

ANNE AĞLADI, BABA DİMDİK DURDU

Şehit Şen'in, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin Binası morgundan alınan naaşı, Kalemkırdı Camisi'ne getirildi. Şehit Şen'in nişanlısı Münevver Altınok  ve şehidin annesi Ayşe Şen Türk bayrağına sarılı naaşın önündeki fotoğrafa sarılarak göz yaşı dökerken, şehidin babası Hayrettin Şen, kardeşleri Şamil ve Ömer ise cenaze töreni boyunca dimdik ayakta durdu. 

ŞEHİDİ BİNLER UĞURLADI

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Vali Süleyman Kamçı, TBMM eski başkanvekili ve milletvekili Sadık Yakut, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile askeri erkan ve sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı. 

Cenaze namazının ardından şehidin naaşı, top arabasına kadar omuzlarda taşındı. Tekbirler arasında top arabasından bir süre cenaze aracına kadar taşınırken, yaklaşık 5 bin kişi 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attılar. Daha sonra cenaze arabasına alınan şehit Arda Şen'in cenazesi, Pınarbaşı İlçesi'nin Malak Mahallesi'ne götürülerek toprağa verildi.