ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Yağız ile Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı Gözleri Karadeniz dizisi, geçtiğimiz hafta ani bir final kararıyla seyircilerini üzdü. Final haberi öyle bir şok etkisi yarattı ki, özellikle tüm ekibin bu kötü haberi ekrandan öğrenmesi uzun süre konuşulan konular arasında yer aldı.

Şimdi ise dizinin arka planında korkunç bir cinayetin yaşandığı iddiası gündeme geldi. Ünlü oyuncu Kerem Arslanoğlu, sette çalışan karavancı arkadaşı Emin Yavuk’un otel odasında öldürüldüğünü iddia etti.

Final Kararı Set Ekibini Hazırlıksız Yakaladı

Dizinin yeni bölümünün ekrana geldiği akşam “final” ibaresini gören oyuncular ve yönetmen, yapımın sona erdiğini o an fark etti. Yaşanan bu gelişme, set ekibinde hayal kırıklığına neden oldu.

Gözleri Karadeniz dizi

Yönetmen Altan Dönmez’den Sert Tepki

Ani final kararının ardından dizinin yönetmeni Altan Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sektöre tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Sektör şaşırtmaya devam ediyor. Canla başla çalışan şahane ekip hiç hak etmediğiniz bir şekilde öğrenmenin şaşkınlığı ile birlikte her şartta her zorlukta en iyisini yapmaya çalışan can ekip, sizlerle bu yolu yürümekten gurur duyuyorum. Herkesin tek tek eline, yüreğine ve emeğine sağlık...”

Kerem Arslanoğlu’ndan Sarsıcı İddialar

Dizinin oyuncularından Kerem Arslanoğlu, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile kamuoyunu sarsan iddialarda bulundu. Arslanoğlu, dizinin setinde karavancı olarak çalışan arkadaşı Ahmet Emin Yavuk’un, kaldığı otel odasında dövülerek öldürüldüğünü öne sürdü.

Oyuncu, basına yansıyan “düştü, kafasını vurdu” şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Emin benim arkadaşımdı, öldürüldü. Bundan birkaç ay önce benim yanımdaydı, Gözleri Karadeniz setine gitti çalışmaya. 16 Aralık gecesi, dizinin finalini yönetmeninden oyuncusuna kadar galiba yayında öğrenmişler. O gece Emin'in odasını paylaştığı arkadaşı, husumetli olduğu başka şoförler var, onların yanına gidiyor"

'Otel Odasında Döve Döve Kafatasını Kıracak Kadar…'

Arslanoğlu, olay gecesine ilişkin anlatımını şu sözlerle sürdürdü:

“Benim arkadaşımı bir otel odasında döve döve kafatasını kıracak kadar... Emin de o husumetlileriyle kavga etmeye giden herifin arkasından gidiyor, ayırmaya çalışıyor. Yapım koordinatörünü arıyor, 'gel bunları ben durduramıyorum' diye. O geldiğinde herhalde yerde yatıyorken mi buluyor bilmiyorum"

set çalışanı otel odasında öldürüldü

'Çok Sarhoştuk, Hatırlamıyoruz' İfadelerine Tepki

Oyuncu, olayla ilgili verilen ifadelere de sert tepki göstererek şunları söyledi:

“Buradaki konu kimin yaptığı şu an belli değil, savcı, polis, emniyet işini yapıyor yani onunla ilgili değil dert. Ama oradaki ifadelerde herkes 'çok sarhoştuk hatırlamıyoruz kim ne oldu' falan diyor. Bir otel odasında biri birini yumrukla, dirsekle, tekmeyle kafatasını kıramayacağına göre, onu kimin yaptığı bulunur ama bunlar benim konularım değil"

“Kimse Bir Otel Odasında Dövülerek Öldürülemez”

Arslanoğlu, olayın üzerinin kapatılmaması gerektiğini vurgulayarak açıklamasına şöyle devam etti:

“Orada ne oldu ne bitti onu da bilmiyorum, açıkçası ne olursa olsun kimse bir otel odasında dövülerek öldürülemez. Bu günümüz şartlarında faili meçhule bir arkadaşımı gönderemem"

'Bir Haftadır Komadaydı, Dün Akşam Vefat Etti'

Oyuncu, Ahmet Emin Yavuk’un hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Şimdi aslında galiba beklentim şu: Biz oyuncular dahil bu insanların hepsi bir şehir dışı işe falan gittiğinde birilerinin, bu kişiler o patronlar, onların sorumluluğu altında oluyoruz. Her ne olursa olsun, tabii ki insanlar aralarında bir şey yaşayacaktır. Buradaki beklentim açıklamayla ilgili olabilir. Karavancılar kimse, bunu doğrudan sebebi olan kişi dışındakiler de, belki isimlerini açıklamak olabilir onlarla bir daha iş yapmayalım diye. Arkadaşımı bir faili meçhule yedirecek kadar kolay değil bazı şeyler. Emin bir haftadır komadaydı, dün gece akşam vefat etti. İstanbul’a getirecekler"

'Bu Set Güvenliğiyle İlgili Bir Konu'

Arslanoğlu, sözlerini yetkililere çağrıda bulunarak tamamladı:

Sadettin Saran ile müstehcen mesajları ifşa olmuştu! Ela Rümeysa Cebeci’nin aylık kazancı ortaya çıktı
Sadettin Saran ile müstehcen mesajları ifşa olmuştu! Ela Rümeysa Cebeci’nin aylık kazancı ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

“Bilmiyorum hangi beklentiyle bunu çektiğimi de ama aşırı sinirliyim. Haberi de düzgün yapılsın istiyorum, çarpıtılmasın da istiyorum ama ne olduysa o da ortaya çıksın. Birileri de artık sorumluluk sahibi olsun, açıklama yapsın. Öyle kolay değil, bu sonuç itibarıyla set güvenliğine giriyor. Ne bileyim ne diyeceğimi de bilmiyorum, Allah kahretmesin ya"

Kaynak: Haber merkezi