Kurban Bayramı tatili nedeniyle Antalya’ya akraba ziyaretine ve tatile giden 37 yaşındaki Muhammet Gültekin, Köprüçayı Irmağı’nda balık tutmak isterken kayalıklarda dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılan Gültekin, hayatını kaybetti.
Olay, Sarıabalı Mahallesi, Köprüçayı Irmağı'nda saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bayram tatili için Adana'dan Serik ilçesine gelen Muhammet Gültekin (37), akrabalarıyla birlikte Köprüçayı Irmağı'na geldi.

Asayiş Adana (3)

Burada akrabaları ile serpme ve balık avlamak için kayalıklara çıktıktan sonra dengesini kaybederek suya düşen Gültekin, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Durumu fark eden akrabaları 112 acil çağrı merkezini ardılar.
İhbar sonrası bölgeye Jandarma Su Altı Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler su içerisinde yaptığı incelemede Gültekin'in cansız bedenine ulaşarak kıyıya çıkardı.

Özel hastanede şaşırtan olay! 76 yaşındaki kadının cenazesi kayboldu
Özel hastanede şaşırtan olay! 76 yaşındaki kadının cenazesi kayboldu
İçeriği Görüntüle

Asayiş Adana (4)

Savcılığın incelemesinin ardından 4 çocuk babası Muhammet Gültekin’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Kaynak: İHA