Dün Muğla’da verdiği konser esansında çok konuşulacak bir gece geçiren Hande Yener, dinleyicileri ile birlikte slogan atarak zıpladı. Ünlü sanatçı Hande Yener, verdiği konser esnasında “Zıplamayan Tayyipçi” sloganı atan dinleyicilerine eşlik ederek onlarla birlikte zıpladı. Hande Yener’in bu davranışı Kayseri’den yankı buldu. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ünlü sanatçı Hande Yener’e tepki gösterdi.
Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu milletin gönlünde taht kurmuş, sadece Türkiye’nin değil, tüm mazlum coğrafyaların umudu olmuş bir dünya lideridir. Onun adı geçtiğinde rahatsız olanlar bellidir: milli iradeden korkanlar, Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler, milletin adamıyla derdi olanlardır.
Evet biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız, çünkü bu topraklarda dik duruşun, adaletin, kalkınmanın ve bağımsız Türkiye’nin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimin zıpladığı değil, kimin milletin kalbinde yer ettiği önemlidir. Bu millet sahnede değil, sandıkta konuşur. Ve o sandık her seferinde gereken cevabı vermiştir, vermeye de devam edecektir” dedi.
Bu ifadeleriyle gündeme gelen Vekil Şaban Çopuroğlu, bazı kesimlerce desteklenirken bazı kesimler tarafından da ifade özgürlüğüne karşı çıktığı gerekçesiyle karşı çıktı.