ADANA HABER- Adana’nın İmamoğlu ilçesinde günlerdir kayıp olan yaşlı adamdan acı haber geldi. 6 Aralık’ta evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 72 yaşındaki Vahit Şentuna’nın cansız bedeni, kaybolduğu mahalleye yakın tarlada bulundu.
Çay Ocağına Gitti, Geri Dönmedi
Olay, İmamoğlu ilçesine bağlı Saygeçit Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden çıkarak ilçe merkezindeki bir çay ocağına giden Vahit Şentuna, dönüş yolunda yönünü kaybetti. Akşam saatlerine kadar eve dönmemesinin ardından yaşlı adamın ailesi durumu polise bildirdi.

14 Günlük Arama Acı Haberle Sonuçlandı
AFAD, jandarma ve polis ekipleri tarafından hem İmamoğlu ilçesinde hem de Adana genelinde sürdürülen aramalardan günlerce sonuç alınamadı. Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri de kayıp yaşlı adama ulaşılmasını sağlayamadı. Aramaların 14’üncü gününde, Saygeçit Mahallesi’ne yakın Höyük mevkiinde bir tarlada hareketsiz yatan bir şahsın görülmesi üzerine ekipler bölgeye sevk edildi.
Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Gönderildi
Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, şahsın kayıp olarak aranan Vahit Şentuna olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından cenaze, İmamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ön otopsi sonrası kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.




