Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, İl Başkan Yardımcıları Kamil Ulu, Mustafa Korur ve Selçuk Şarvan’dan oluşan heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Kayseri teşkilatının çalışmaları, şehirde yürütülen faaliyetler ve güncel gelişmeler ele alındı. İl Başkanı Kalın, Genel Başkan Bahçeli’ye Kayseri özelinde yapılan çalışmalarla ilgili geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Bahçeli’nin talimat ve değerlendirmelerinin de aktarıldığı görüşme, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Genel Başkan Bahçeli, Kayseri teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerini iletti.

Mahmut Arıkan’dan Fenerbahçe’ye bağış
Mahmut Arıkan’dan Fenerbahçe’ye bağış
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, yoğun gündeminde kendilerine vakit ayıran Genel Başkan Bahçeli’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin içinde bulunduğu bu tarihi süreçte, Genel Başkanımızın bizlere gösterdiği ilgi ve destek bizler için büyük güç kaynağıdır. Emir ve talimatları doğrultusunda Kayseri’de çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

Kalın, Kayserili hemşehrilerine ve teşkilat mensuplarına da Genel Başkan Bahçeli’nin selam ve muhabbetlerini iletti.

Kaynak: Süleyman Savranlar