Kayseri Haber / Kayseri’de izleyicilerde büyük bir kafa karışıklığı ve kahkaha fırtınası yaratması beklenen “Fânî But Funny” adlı stand up gösterisi, Mart ayında sahnelenmek üzere hazırlanıyor.
Muhafazakâr yaşam tarzına sahip bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları ikilemleri ve çelişkileri mizahi bir dille ele alan gösteri, izleyicilere hem düşündüren hem de güldüren anlar vadediyor.

Kayseri’de Muhafazakâr Hayata Mizah Eklenecek
“Fânî But Funny”, muhafazakâr insanların gündelik yaşamda sıkça deneyimlediği durumları, komik çarpıcı kesitler olarak sahneye taşıyor. Mizahın birleştirici gücünden faydalanan gösteri, toplumsal gözlemleri incelikli bir üslupla aktararak geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.
Türk ahlak yapısına uygun içeriğiyle dikkat çeken performans, ailece keyifle izlenebilecek nadir stand-up gösterileri arasında yer alıyor.
Bekir Develi ‘Fani But Funny Kayseri’ye Geliyor
Türkiye’de ve 8 farklı ülkede sergilediği performanslarla büyük ilgi gören Bekir Develi, “Fânî But Funny” ile Kayserili sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Develi’nin kendine has anlatım tarzı ve sahne enerjisi, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor. Gösterinin toplam süresi ise 75 dakika olarak açıklandı.

Fani But Funny Ne Zaman ve Nerede Olacak?
“Fânî But Funny” stand up gösterisi, 13 Mart Cuma günü Kayseri’de EKM Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Gösteri, saat 21.30’da başlayacak.
Gösterinin biletleri; 1. kategori 1.580 TL, 2. kategori 1.380 TL, 3. kategori 1.180 TL ve VIP 1.980 TL olarak farklı kategorilerde satışa sunuldu. Ayrıca Kayseri’de kültür ve sanat takvimine dikkat çeken bir etkinlik olarak yerini alan “Fânî But Funny”, stand up severler için kaçırılmayacak bir gösteri olarak öne çıktı.

Etkinlik Kuralları Açıklandı
Etkinliğe ilişkin kurallar da organizatör tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan duyuruda; satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmayacağı, 13 yaşından küçüklerin etkinliğe alınmayacağı, 13 yaş ve üzerindeki katılımcıların tam bilete tabi olduğu bildirildi.
Ayrıca misafirlerin, etkinlik boyunca belirlenen oturma düzenine uymak ve satın aldıkları koltuklarda oturmak zorunda olduğu vurgulandı. Organizasyon yetkililerinin, etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğu, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek kaydıyla mekâna almama yetkisine sahip olduğu ifade edildi. Duyuruda ayrıca, etkinlik alanına yiyecek ve içecek sokulmasının yasak olduğu, kamera ve fotoğraf makinesi ile girişe izin verilmeyeceği de açıkça belirtildi.

Bekir Develi Kimdir?
1975 yılında dünyaya gelen Bekir Develi Almanya’nın Bielfeld şehrinde doğdu. Ev hanımı bir anne ve terzi bir babanın oğlu olan Develi, ortaokul ve lise öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimine Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünde devam etti.
Eğimini tamamlayan Bekir Develi, radyo spikerliği, ütücülük, kuyumculuk, tiyatro oyunculuğu, ticaretin ardından neredeyse her işte çalışarak kendini durmadan geliştirdi.
Merhum Yrd. Doç. Dr. Mete Tuncel’den oyunculuk ve sahne eğitimi alan Develi, çeşitli kanallarda 1000 bölüme yakın gezi, belgesel ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.
8 yıl TRT1 Ramazan Sevinci programlarının yayımcılığını üstlendi. 2018’in Kasım ayında ilk kitabı ‘’Allah Cümlemizi Korusun’’u kaleme Alan Bekir Develi, ardından ‘’Fabrika Ayarı, Herkes İçin Siyer, Aile İçinde, 40 Öncü’’ kitaplarını yayımladı.




