Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 projeleriyle ilgili bir toplantı da Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile yaptı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantı Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi Lifos Salonu’nda yapıldı. 

Toplantıda yaptığı konuşmaya 2016 yılında belirledikleri vizyonu hatırlatarak başlayan ve bu vizyon doğrultusunda oluşturdukları 2017 projelerini anlatan Başkan Mustafa Çelik, ulaşım, yeşil alan, kentsel dönüşüm, altyapı, spor, eğitim ve sosyal projelerle ilgili detaylı bilgiler verdi.    

LGS 2026 sınav tarihi belli oldu
LGS 2026 sınav tarihi belli oldu
İçeriği Görüntüle

Bu projeleri Büyükşehir Belediye Meclisi ile birlikte yapacaklarını vurgulayan Başkan çelik, “Birlikte yapacağız, birlikte değerlendireceğiz. Karşımıza problemler çıkarsa beraber aşacağız. Nihai hedefimiz huzurlu şehir huzurlu insan. Beraber çalışarak bu projeleri gerçekleştireceğiz” dedi.  [Kurumsal]