TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Danışmanlık ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında da bilgi alan Akar, Yeşilay’a üye oldu.

Saadet Partili Başkan Altun’dan sanata destek!
Saadet Partili Başkan Altun’dan sanata destek!
İçeriği Görüntüle

Yeşilay’a toplu ziyaret

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Akar: Çatlasalar da patlasalar da başaracağız!
Akar: Çatlasalar da patlasalar da başaracağız!
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele çalışmaları ile danışmanlık ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında yerinde bilgi alındı. Vekil Akar, Yeşilay’a üye oldu. Üyelik rozeti, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi tarafından takdim edildi.

Kaynak: Haber Merkezi