Ak Parti’li Hüseyin Okandan’ın Boykot tepkisi: Özgür Özel siyaset rotasından çıkmıştır Ak Parti’li Hüseyin Okandan’ın Boykot tepkisi: Özgür Özel siyaset rotasından çıkmıştır

Kongre sonrası ilk buluşmasını gerçekleştiren Hüseyin Okandan, teşkilatın geleceğine dair mesajlar verdi. AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda “Geleceğin liderleriyle buluştuk” sözleri dikkat çekti.

Hüseyin Okandan Ak Parti Kayseri (4)

Hüseyin Okandan, gençlerle ilk toplantısını yaptı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda yeni bir dönem başladı. 17 Ocak 2025 tarihinde Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Kayseri 8. Olağan İl Kongresi’nin ardından, il başkanlığı görevini Fatih Üzüm’den devralan Hüseyin Okandan, göreve hızlı bir başlangıç yaptı. Teşkilat çalışmaları için mesaiye başlayan Okandan, gece saatlerinde AK Parti il teşkilatında genç parti üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan toplantıda, parti içinde gençlerin rolü, teşkilatın hedefleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.

Hüseyin Okandan Ak Parti Kayseri (3)

İl başkanlığı görevine geldikten sonra gençlerle ilk toplantısını gerçekleştiren Okandan, teşkilatın dinamizmine ve birlikteliğine vurgu yaptı. Parti içindeki gençlerin gelecekte daha aktif roller üstlenmesi gerektiğini belirten Okandan, AK Parti’nin Kayseri’deki çalışmalarını daha ileriye taşımak için teşkilatın tüm kademeleriyle iş birliği içinde hareket edeceklerini ifade etti. 

Kaynak: SÜLEYMAN SAVRANLAR