Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği tarafından desteklenen "Gökbörü Yanında Tehlike Uzakta" projesi kapsamında alınan malzemelerin teslim törenine katıldı. Kayseri’de güvenlik önlemlerini artırmaya yönelik gerçekleştirilen bu proje, şehrin farklı bölgelerinde tehlikelerin önceden tespit edilip, hızlıca müdahale edilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Proje için destek verildi
Vali Çiçek’in katılımıyla gerçekleştirilen teslim töreni, Kayseri'nin güvenliği açısından önemli bir dönüm noktası olarak kayda geçti. Törene, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Kayseri Valiliği tarafından sağlanan destekle alınan çeşitli güvenlik malzemeleri teslim edildi. Bu malzemeler, il genelindeki yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarına dağıtılacak.

Kayseri'de ki o etkinlik sayesinde çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı
Kayseri'de ki o etkinlik sayesinde çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı
İçeriği Görüntüle

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İçişleri Bakanlığı Ve Valiliğin Destek Verdiği Proje Kapsamında Alınan Güvenlik Malzemelerinin Teslim Törenine Katıldı (3)

Toplumun güvenliği için iş birliği
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, törende yaptığı konuşmada, toplumsal güvenliğin sağlanması adına gerçekleştirilen projelerin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. "Gökbörü Yanında Tehlike Uzakta" projesinin, Kayseri'nin farklı bölgelerinde güvenliği artırmak, tehlikeleri erken dönemde tespit etmek ve hızlıca çözüm üretmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Çiçek, projenin devamında iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Proje hedefleri ve içeriği
Proje, özellikle Kayseri'nin kırsal alanlarında tehlikeleri önceden tespit etmek için çeşitli güvenlik malzemeleri kullanmayı amaçlıyor. Alınan malzemeler arasında, erken uyarı sistemleri, güvenlik kameraları ve acil durum müdahale ekipmanları yer alıyor. Bu malzemeler, hem yerel yönetimler hem de sivil toplum kuruluşları tarafından kullanılacak. Ayrıca, proje kapsamında eğitilen personel, olası tehlikelere karşı hızlı bir şekilde müdahale edebilecek.

Vali Çiçek, projenin sadece güvenlik önlemleriyle sınırlı kalmayıp, halkın bilinçlendirilmesi ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi adına önemli bir fırsat sunduğunu söyledi. Kayseri’deki yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, daha güvenli bir şehir için çalışmaların hızla devam edeceği ifade edildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İçişleri Bakanlığı Ve Valiliğin Destek Verdiği Proje Kapsamında Alınan Güvenlik Malzemelerinin Teslim Törenine Katıldı (4)

Gelecekteki projeler için yeni adımlar bekleniyor
Vali Gökmen Çiçek, projenin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, gelecekte benzer projelerin daha da genişletileceğini ve Kayseri’nin farklı bölgelerinde de uygulanacağı bilgisini verdi. Bu tür projelerle, Kayseri’nin her noktasında güvenlik önlemlerinin güçlendirileceği ve halkın daha huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.


Kaynak: Nadire Nur Temur