İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde  15-18 Mart 2018’de WIN EURASIA Metalworking ve WIN EURASIA 2018 Automation fuarı gerçekleşecek. 

Fuar öncesi Kayseri'de Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen iftarda sanayiciler bir araya geldi. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel'in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı geceye Kayseri Sanayi Odası Başkanı  Mehmet Büyüksimitçi, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık yöneticileri, sanayiciler katıldı.

Gecede konuşan Hannover Fairs Turkey Satış & Geliştirme Direktörü Murat Bayazıt, WIN Eurasia Fuarı hakkında bilgiler verdi. Bayazıt, "Sektörün talepleri doğrultusunda, Avrasya bölgesinin önde gelen ticari fuarları 2018 yılındaki etkinlikte güçlerini birleştiriyor. 6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, katılımcılar ve ziyaretçiler 360° İmalat Sanayini teşhir ve tecrübe etmek için benzersiz bir fırsata sahip olacak" diye konuştu.

Deprem uzmanı o ilçeleri tek tek uyardı! Korkutan açıklamayı yaptı Deprem uzmanı o ilçeleri tek tek uyardı! Korkutan açıklamayı yaptı

Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi de gecede kısa bir konuşma yaptı.