Kayseri’nin Develi ilçesinde geçtiğimiz günlerde göreve başlayan yeni kaymakam Selim Çomaklı, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Develi birincisi Hafız Tarık Taştan’ı makamında ağırlayarak anlamlı bir ödülle onurlandırdı.

Yeni kaymakamdan başarıya ödül

Develi ilçesinin yeni kaymakamı olarak göreve başlayan Selim Çomaklı, ilçede LGS’de büyük başarı gösteren öğrencileri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Develi İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi ve LGS ilçede birinci olan Hafız Tarık Taştan’ı makamında kabul ederek, başarısını taçlandırdı.

develi

Yarım altın ödülü

Başarıyı ödüllendiren Çomaklı, Hafız Tarık Taştan’a yarım altın takdim etti. Öğrencinin yüzündeki mutluluk ve gurur, kaymakamın bu jestiyle daha da arttı. Kaymakam Çomaklı, eğitime verdiği önemin bir göstergesi olarak, geleceğin umut vaat eden öğrencilerini teşvik etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Hatıra fotoğrafı çekindi

Kayseri'deki mağarada keşif: Şelalenin altından sırlar çıktı!
Kayseri'deki mağarada keşif: Şelalenin altından sırlar çıktı!
İçeriği Görüntüle

Kaymakam Selim Çomaklı ve Hafız Tarık Taştan, anlamlı buluşmanın sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu an, hem öğrenci hem de ilçedeki eğitim camiası için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

Kaynak: Merve Erol