Kayseri–Sivas kara yolunda peş peşe meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, biri jandarma personeli olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

KAYSERİ HABER/ Kazalar, saat 19.00 sıralarında Kayseri–Sivas kara yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, arkasında beton harcı karma makinesi bulunan bir kamyonet ile Tokat’a giden üniversite öğrencilerini taşıyan tur otobüsü çarpıştı.

Kayseri–Sivas Kara Yolunda Peş Peşe Kazalar 1’I Jandarma 7 Yara (3)

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlamak için çalışma başlattı. Bu sırada jandarma personeli G.A., aynı yönde seyir hâlinde olan bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Kayseri–Sivas Kara Yolunda Peş Peşe Kazalar 1’I Jandarma 7 Yara (2)

İlk kazada, öğrencileri taşıyan tur otobüsünün sürücüsü ile otobüste bulunan 4 yolcu yaralanırken, ikinci kazaya karışan otomobildeki 2 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Motosiklet Kazasında 1 Kişi feci şekilde can verdi!
Motosiklet Kazasında 1 Kişi feci şekilde can verdi!
İçeriği Görüntüle

Kayseri–Sivas Kara Yolunda Peş Peşe Kazalar 1’I Jandarma 7 Yara (1)

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildikleri öğrenildi.

Kayseri–Sivas Kara Yolunda Peş Peşe Kazalar 1’I Jandarma 7 Yara

Kazalar nedeniyle kara yolunda kısa süreli trafik yoğunluğu oluşurken, ekiplerin çalışmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Öte yandan kazalara karışan ve çöp konteyneri taşıdığı öğrenilen bir tırda da maddi hasar meydana geldi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: 1HA