Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan dükkan, 7729 ada 1 parselde yer alıyor. Binanın zemin katındaki 31 numaralı bağımsız bölüm olarak kayıtlı taşınmaz, bodrum, zemin ve 10 normal kattan oluşan bir yapının parçası. Dükkanın kuzey ve doğu cephelerine bakan iki cephesi bulunuyor. Toplam 75 metrekarelik kullanım alanına sahip taşınmazda ısınma sistemi kombiyle sağlanıyor ancak mevcutta bağlantı yapılmamış durumda.

Emlak, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında E=2,17 ve Yençok=n yapılaşma koşullarına sahip konut alanında bulunuyor. Taşınmazın muhammen bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. Satışta uygulanacak KDV oranı yüzde 20 olacak.

Açık artırma elektronik ortamda yapılacak

Dükkanın satışı elektronik ortamda, esatis.uyap.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Vatandaşlar 2024/212 SATIŞ dosya numarasıyla taşınmazın detaylarına, fotoğraflarına ve satış şartlarına erişebilecek.

İlk artırma 19 Şubat 2026 saat 11.00’de başlayacak ve 26 Şubat 2026 saat 11.00’de sona erecek. İkinci artırma ise 19 Mart 2026 - 26 Mart 2026 tarihleri arasında aynı saatlerde yapılacak.

İlgililer arasında irtifak hakkı sahipleri de yer alabilecek. Satış, İcra ve İflas Kanunu’nun 114 ve 126. maddelerine göre yürütülecek.

Melikgazi’ye 500 milyon TL ek bütçe geliyor! Meclis kararı bekleniyor
Melikgazi’ye 500 milyon TL ek bütçe geliyor! Meclis kararı bekleniyor
İçeriği Görüntüle

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kaynak: Haber Merkezi