Kayserispor’un genç futbolcusu Baran Ali Gezek Ümit Milli Takıma davet edilirken millilerin Karadağ ve Arnavutluk maçları için İstanbul’da yapılacak kamp için pazartesi yola çıkacak.
2 Haziran'da İstanbul'da toplanacaklar
Ümit Millî Takımımızın, 5 Haziran Perşembe günü Karadağ ve 8 Haziran Pazar günü Arnavutluk ile İstanbul'da oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor’dan Baran Ali Gezek de dahil edildi. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 2 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'te İstanbul’da toplanacak. Ümit Millî Takımızın Karadağ ve Arnavutluk ile oynayacağı iki karşılaşma da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.
İlk kez Ümit Milli takım kadrosunda
Alt yaş milli takım kategorilerinde defalarca kez forma giyen Baran Ali Gezek ilk kez Ümit Milli takım kadrosunda yer aldı. Kayserispor’da bu sezon 1’i Türkiye Kupası olmak üzere Toplam 20 maça çıkan Baran Ali Gezek gol atma başarısı gösteremedi. Genç futbolcu toplam 895 dakika sahada kaldı.