11 Kasım Cumartesi saat 19.30’da sahne alacak ‘Karanlıkta Komedi’ oyunu, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda izleyicilerini kahkahaya boğacak.
Oyunun ince fikri işte şu şekilde belirtiliyor “Elektrikler kesildiğinde evde aklınıza gelen ilk şey ne olurdu? Mum, Kibrit, Çakmak ya da El feneri mi? Bir anda gülmeye başlar mıydınız? Her yerin zifiri karanlık olması ne kadar komik olabilir? Karanlık mıdır asıl insanı korkutan? Yoksa sırların açığa çıkması mıdır ürkütücü olan? Işıkları kapatın ve kahkaha tufanına hazır olun.”

Oyun, Tüm tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Covid19 aşısı kalp krizine mi neden oluyor? TURKOVAC Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli net konuştu! Covid19 aşısı kalp krizine mi neden oluyor? TURKOVAC Proje Lideri Prof. Dr. Aykut Özdarendeli net konuştu!