CHP lideri Özgür Özel, cenaze töreni çıkışında saldırıya uğradı. Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu'nun yıllar önce cinayet işlediği ve iki oğlunu birden katlettiği ortaya çıktı. Öldürdüğü oğlunun Hatay'ın İskenderun ilçesinde yer alan mezarında kahreden bir yazı ortaya çıktı.
İstanbul'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in cenaze töreninin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e saldıran S.T. (66), gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürülmüştü.
İçişleri Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 2004 yılında çocukları Barış'ı (19) ve Mutlu'yu (17) silahla vurarak öldüren, 2 çocuğunu da yaralayan Selçuk Tengioğlu’nun müebbet hapis cezası aldığını ve 2020 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakıldığını belirtmişti.
Babası tarafından öldürülen Barış'ın Hatay'ın İskenderun ilçesinde yer alan mezar taşındaki "Artık yatacak yerim var, bu dünya olsun sana dar. Analar gününde nasıl kıydın bize, acımadın mı gençliğimize" ifadeleri dikkat çekti.