Talas Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti bünyesinde bağlama ve klasik gitar kursları başlıyor.

Kurslara katılmak isteyenler için başvurular Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezi üzerinden online olarak yapılabilecek. Programa katılım için 15 yaş ve üzeri olmak yeterli olduğu bildirildi.

Gençlerin ve çocukların kültürel gelişimlerini önemsediklerini vurgulayan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Sanat bir toplumun ruhunu besleyen en önemli unsurlardan biridir. Biz de Talas Belediyesi olarak gençlerimizin sadece eğitim ve sporda değil, aynı zamanda kültür ve sanatla da iç içe olmasını istiyoruz.

Musiki Cemiyetimiz aracılığıyla gençlerimizin hem yeteneklerini keşfetmesine hem de kendilerini geliştirmelerine imkan sunuyoruz” ifadelerini kullandı

Talas’ta yaşayanlar dikkat! Saatler değişiyor
Talas’ta yaşayanlar dikkat! Saatler değişiyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Yalçın, Talas’ta yaşam kalitesini artırmak için her yaştan vatandaşa yönelik projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yalçın, “Müziğe gönül veren gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bu kurslara bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Kurum Bülteni