Toplantıda, üyeler, uluslararası taşımada karşılaşılan problemlerini dile getirdi.

UND Bölgelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Ergün Bilen ev sahipliğinde Kayseri’de yapılan toplantıda Bölgesel ihtiyaçlar ve Çözüm Önerileri UND İcra Kurulu Ekibi ile paylaşıldı.
Başkan yardımcısı Ergün Bilen “ Anadolu nakliyecisi olan bizler benzer problemleri yaşıyoruz. Birlik beraberlikle her türlü problemin üstünden gelmek mümkün olacak. Sayın Başkanımız Nuhoğlu liderliğinde tüm üyelerin katılımı ve sahiplenmesi ile sektörümüz güçlenmesi için çalışıyoruz” dedi.

Gençlere ve emeklilere müjde! Tüm zamanların en büyük kampanyası olacak Gençlere ve emeklilere müjde! Tüm zamanların en büyük kampanyası olacak


Toplantıya katılan üyeler çözüm önerilerini, UND yönetim kurulunda görüşülmek üzere bir rapor haline getirecek.