Kayseri Haber / Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2026 yılına girerken yılbaşını evde ya da bir kutlamada değil, şehrin huzuru ve güvenliği için gece boyunca görev yapan ekiplerle birlikte geçirdi.
Yeni yıl gecesinde sahaya inen Başkan Büyükkılıç, Argıncık Polis Merkezi Amirliği’ni, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı itfaiye ekiplerini ve Cumhuriyet Meydanı’nda görev yapan polis ile zabıta personelini ziyaret etti. Ziyaretlerinde denetim ve çalışmaları yerinde inceleyen Büyükkılıç, görev başındaki personelle sohbet ederek yeni yıllarını tebrik etti.
Gece mesaisi yapan ekiplerin fedakârlığına dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, şehrin dört bir yanında büyük bir özveriyle görev yapan emniyet, itfaiye ve zabıta personeline teşekkür ederek, “Yeni yıla girerken, şehrimizin huzuru ve hemşehrilerimizin güvenliği için görev başında olan ekiplerimizi yalnız bırakmadık. Her noktada emek veren kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim gayretlerini kabul eylesin” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda basın mensuplarıyla da bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, emniyet ve zabıta ekiplerine tatlı ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı. Zabıta personeline hitap eden Büyükkılıç, 2026 yılının Kayseri için huzur, birlik ve beraberlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.
İtfaiye ekiplerine de hayırlı görevler dileyen Başkan Büyükkılıç, yeni yılın Kayseri’ye sağlık, bereket ve kardeşlik getirmesini diledi. Ziyaretler sırasında Başkan Büyükkılıç’a Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş da eşlik etti.



