Kayseri Haber / Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, haftanın ilk iş gününde Kayseri ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yatırım değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı, şehir genelinde sürdürülen çalışmaların ele alındığı önemli bir buluşma oldu.

Toplantıya; Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın katıldı. Merkez ilçelerde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, yatırımlar ve belediyeler arası iş birliği konuları ele alındı.

Başkan Büyükkılıç Merkez Ilçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi (3)Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç’ın yönetiminde 16 ilçeyi kapsayan bir anlayışla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısında, şehrin genelinde yapılan hizmetler ve devam eden çalışmalar masaya yatırıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Talas belediye başkanlarıyla uyum ve iş birliği içerisinde Kayseri için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Görüşmenin verimli geçtiğini belirten Büyükkılıç, şehir adına yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini ve ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Kayseri’de maarif modeliyle eğitim sosyal hayata taşındı
Kayseri’de maarif modeliyle eğitim sosyal hayata taşındı
İçeriği Görüntüle

Başkan Büyükkılıç, toplantıya katılan belediye başkanlarına emekleri için teşekkür ederek, yürüttükleri çalışmalarda kolaylıklar diledi. Kayseri’nin geleceğine yönelik hizmetlerin istişare kültürü içerisinde sürdürüleceği mesajı verilen toplantı, birlik ve beraberlik vurgusuyla tamamlandı.

Kaynak: Kurum Bülteni