Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu kez Erkilet Generalemir Mahallesi’nde yer alan Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşarak onların enerjisine ve heyecanına destek verdi.

Gençlerle yapılan buluşmalara büyük önem verdiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerdir. Tüm projelerimizin merkezinde gençler bulunuyor” ifadelerini dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar 'Güçlü Türkiye’yi Gençlerle Inşa Edeceğiz'7

‘’Kocaburger” ikramı ilgi gördü
Her hafta farklı bir okulda gençlerle buluşma gerçekleştiren Başkan Çolakbayrakdar, Sinan Kafelerde hazırlanan özel “Kocaburger” ikramı eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Öğrencilerin fikirlerini büyük bir dikkatle dinleyen Çolakbayrakdar, gençlerin düşüncelerine değer verdiklerini vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar 'Güçlü Türkiye’yi Gençlerle Inşa Edeceğiz'5

“Bu buluşmalar bir vizyon projesidir”
Gençlerle yapılan buluşmaların sadece bir etkinlik değil, geleceğe yönelik bir vizyon projesi olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak gençlerimizin gelişimini destekleyecek projeler üretmeye devam ediyoruz’’ ifadelerini dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar 'Güçlü Türkiye’yi Gençlerle Inşa Edeceğiz'4

Kayseri Kocasinan'da yatırım şansı: 2+1 ev mahkemeden bu rakama satılacak
Kayseri Kocasinan'da yatırım şansı: 2+1 ev mahkemeden bu rakama satılacak
İçeriği Görüntüle

‘’Eğitimden spora, teknolojiden kültüre kadar her alanda gençlerimizin yanında yer alıyoruz. Güçlü bir şehir, ancak donanımlı gençlerle mümkündür’’ ifadeleriyle gençlerin şehirdeki öneminden bahseden Çolakbayrakdar, ‘’Bugün burada gördüğüm enerji ve vizyon, yarınlarımız adına bizlere büyük umut veriyor’’ diyerek gençlerin yüzündeki gülümsemeye değindi.

Başkan Çolakbayrakdar 'Güçlü Türkiye’yi Gençlerle Inşa Edeceğiz'6

“Her yatırımın merkezinde gençler var”
Her hafta farklı bir okulda gençlerle bir araya geldiklerini aktaran Başkan Çolakbayrakdar, “Bu buluşmalar sayesinde gençleri yakından tanıyor, projelerimizi onların görüşleriyle zenginleştiriyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Ahmet Çolakbayrakdar, ‘’Özellikle gençlerle vakit geçirmek, onların enerjisini hissetmek bize motivasyon sağlıyor. Gençlerin geleceğe umutla bakması, bizim en büyük gücümüz. Kocasinan’da yapılan her yatırımın kalbinde gençler bulunuyor’’ ifadeleriyle gerçekleşen projelerin temelinde gençler olduğuna değindi.

Çolakbayrakdar, ‘’Bugünün gençleri yarının mimarları olacak” ifadeleriyle geleceği gençlerin şekillendirdiğini ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar 'Güçlü Türkiye’yi Gençlerle Inşa Edeceğiz'

“Gençler için projeler devam edecek”
Başkan Çolakbayrakdar, konuşmasını sonlandırırken eğitimden spora, teknolojiden kültüre kadar birçok alanda gençlere yönelik çalışmaların süreceğini belirterek, “Daha güçlü bir Kocasinan ve Türkiye için gençlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini dile getirdi.

Kaynak: Kurum Bülteni