Kayseri’nin Develi ilçesinde yaşanan kayınvalide-damat skandalı Türkiye gündeminde geniş yankı uyandırdı. 21 yaşındaki Cuma Doğan’ın nişanlısı Dilek Şahin’in annesiyle ilişki yaşayıp onu hamile bıraktığı iddiaları infial yarattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından damadın babası Salih Doğan’ın canlı yayında yaptığı açıklamalar ise şaşkınlıkla karşılandı.

Engelli raporu bulunan Dilek Şahin ile nişanlanan Cuma Doğan, kısa sürede kayınvalidesi Güldane Şahin’in evine sık sık gitmeye başladı. Bu ziyaretler zamanla yerini gönül ilişkine bıraktı.

develi

'Nişanlım çok acımasız biri'

TV programına katılan Dilek Şahin, nişanlısı Cuma Doğan ile annesi Güldane Şahin’i birlikte gördüğünü, durumu babasına anlatmak istediğinde ise tehdit edildiğini öne sürdü. Dilek’in babası Turan Şahin ile birlikte çıktığı yayındaki açıklamaları tüm Türkiye’yi şoke etti.

İYİ Partili Kazım Yücel’den Develi’deki yasak aşk skandalına tepki: Ahlaksızlar! İYİ Partili Kazım Yücel’den Develi’deki yasak aşk skandalına tepki: Ahlaksızlar!

Gözyaşları içinde yaşadıklarını paylaşan Dilek, "Nişanlım çok acımasız biri, ondan gerçekten korkuyorum" dedi.

Programda yer alan bilgiler doğrultusunda, kayınvalide Güldane Şahin’in damat Cuma Doğan’dan üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Bu gelişme, olayın ciddiyetini daha da artırdı.

Damadın babasından skandal itiraf

Gassal 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni detaylar ortaya çıktı Gassal 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni detaylar ortaya çıktı

Canlı yayına bağlanan damadın babası Salih Doğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, "Turan ağabeye vakti zamanında arayıp, ‘Oğlum sapıktır, evinde yatırma’ demiştim" diyerek dikkat çekti.

Skandalın ortaya çıkmasından büyük üzüntü duyduğunu belirten Salih Doğan, oğlunun davranışlarını onaylamadığını da sözlerine ekledi.

'Hamile olduğunu bilmiyorum, ne yapayım?'

Baba Doğan, köyde dini nikah kıyıldığını kabul ederken, "Oldu, ne yapabilirim, ne yapayım. Hamile olduğunu kabul etmiyorum, o konuyu bilmiyorum. Dini nikahı da köyde kıydılar" sözleriyle tepkileri üzerine çekti.

Kaynak: Merve Erol