MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy bir ilke imza attı. İlk defa sosyal medya hesabından başlattığı canlı yayınla takipçilerine seslendi.

Kayseri’de o parti ihracat kısıtlanmalı diyerek hükümete seslendi: Ağaçlar yandı, ürün kalmadı Kayseri’de o parti ihracat kısıtlanmalı diyerek hükümete seslendi: Ağaçlar yandı, ürün kalmadı

Ersoy ;  “Biz 53 yıllık mazisi şereflerle dolu bir partiyiz. Pazar günü de inanılmaz bir miting yapacağız. Bunu kalpten söylüyorum. Gelin orada genel başkanımız, kıymetli liderimizin vereceği mesajları hem dünya kamuoyuna hem de Türkiye kamuoyuna, omuz omuza dinleyelim. Birilerine öyle ders verelim ki, unutmasınlar” diye konuştu.

Baki Ersoy sözlerine şu şekilde devam etti ; “Neyin ne olduğunu herkes görecek. Kayseri, pazar günü  inanılmaz bir mitinge, tarihi bir mitinge sahne olacak. Çok farklı olacak, ben inanıyorum. Pazar günü bir tarihe tanıklık yapacağız. Ben inanıyorum ki bunu omuz omuza yapacağız. Bunu yaparken de 6 artı 1 masaya Kayserililer olarak bir cevap verelim” dedi.

 

SAHTE ANKETÇİLERİ KAYSERİ’DE BOZGUNA UĞRATACAĞIZ

Anket şirketlerini sert bir dille eleştiren Ersoy , “Sahte anketçilere bir cevap vermek istiyoruz. MHP’yi 7-8-10 puan gösteren bir sahte anketçi grubu var. O sahte anketçilerin hepsini de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nı izlemeye davet ediyorum. Bir izlesinler bakalım, onların da yüzdelik dilimleri şaşıyor mu, şaşmıyor mu? Meydanı gördüklerinde ne hissedecekler? Sivas’ı gördüler, Bursa’yı gördüler, şaşırdılar, ama burada Kayseri’de bozguna uğratacağız. Buna inanıyorum.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak'ın göreve geldiği ilk günden bu yana hiç durmadan çalıştığını söyleyen Baki Ersoy , “Adnan İncetoprak geldiği günden bugüne bir dakika bile durmadan çalışıyor. Hangi cenazede olsa tabutun altında Adnan Başkanı görüyorsunuz. Düğünde, teşkilat çalışmalarında görüyoruz. İyi günde kötü günde görüyorsunuz. Hatasız çalıştılar, bu zamana kadar geldiler Allah nazarlardan saklasın” ifadelerini kullandı.