Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Menevşe, siyasi kariyerinde yeni bir dönemece girdi. Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan Menevşe, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olarak seçildi.
Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Menevşe, siyasi kariyerinde yeni bir atılım yaparak AK Parti çatısı altında görev almaya başladı. Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan Menevşe, partinin gençlik yapılanmasında önemli bir pozisyona getirildi.
Melikgazi Belediyesi’nde meclis üyeliği görevine devam eden Menevşe, yerel yönetimdeki tecrübelerini gençlik siyasetine aktararak güçlü bir köprü oluşturmayı amaçlıyor. AK Parti yetkilileri de Menevşe’nin görevindeki başarılarının partinin gençlik vizyonuna önemli katkılar sağlayacağına inanıyor.
