Kayseri’nin Talas ilçesinde düğün gecesi hayatını kaybeden damat Ümit Canpolat olayıyla ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Gelin Müge’nin amcası Ferhat’ın, Ümit’in annesinin uygunsuz fotoğraflarını yayınlayacağı yönündeki iddialar tartışılırken, Müge’nin de birçok kez ses kayıtları aldığı ortaya çıktı. Olayın perde arkasına dair gelişmeler özellikle Didem Arslan Yılmaz ile Asla Vazgeçme programlarında gündeme taşındı.

Düğün gecesi ölen damat

Düğün Gecesi Ölümüyle İlgili Kapsamlı İnceleme

Ümit Canpolat’ın yaşamını yitirdiği evde, olayın nasıl gerçekleşmiş olabileceğine dair uzman ekipler tarafından canlandırma simülasyonu yapıldı. Bir manken aracılığıyla gerçekleştirilen bu simülasyon, ölümün oluş şekline ilişkin yeni değerlendirmeleri ortaya koydu. Kayseri’de tekrar yapılan canlandırmada, uzmanlar olayın detaylarını ortaya koymak için çeşitli senaryolar üzerinde durdu. Bu çalışmalar, olayın seyrini değiştirebilecek nitelikteki iddiaların doğruluğunu anlamaya yönelik önemli bir adım oldu.

düğün gecesi ölen damat

Gelin Müge Görümceleri ve Kayınvalidesinin Ses Kaydın mı Aldı?

Düğün gecesi yaşanan ölüm sonrası, gelin Müge’ye dair bazı iddialar gündeme geldi. Ümit Canpolat’ın annesi Döndü Canpolat, oğlunun intihar etmediğini ve öldürüldüğünü iddia etmeye devam ediyor. Anne Döndü’nün açıklamalarına göre, Müge ve amcası Ferhat, Ümit’in ablalarının ve kuzenlerinin ses kayıtlarını aldı.

Döndü, “Bu ses kaydı meselesini nerden biliyorum biliyor musun? Seni öyle bir tehdit edeceğim dedi ki oğlunla kızınla o savcının karşısında seni mum edeceğim” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, gelin Müge’nin Ümit Canpolat’a kredi çektirdiği ve bu süreçte şantaj amacıyla ses kayıtları aldığı iddiaları da öne sürüldü. Anne Döndü, Müge’nin sürekli ses kayıtları aldığını ve bunun şantaj amacı taşıdığını dile getirdi.

Didem Arslan ise yayında, "Kredi çektirdi, yalnızlaştırdı daha sonra ise ortadan kaldırdı" senaryosu üzerinde durduklarını belirtti.

düğün gecesi ölen damat

Tefeciler Haydar Dümen’in 220 milyonluk köşküne çöktü!
Tefeciler Haydar Dümen’in 220 milyonluk köşküne çöktü!
İçeriği Görüntüle

Amca Hakkında Uygunsuz Fotoğraflar İddiası

Düğün gecesi olayıyla bağlantılı olarak, dehşete düşüren bir başka iddia da gündeme geldi. Müge’nin amcası Ferhat’ın, Ümit Canpolat’ın annesi Döndü’nün uygunsuz fotoğraflarını alarak, uygunsuz içerik üretilen bir platformda paylaşmayı planladığı ileri sürüldü.

Programın spikeri, canlı yayında Didem Arslan Yılmaz’a bilgi vererek, Ferhat’ın, “Döndü hanımın gerekirse fotoğraflarını buluruz, bulamazsak çektiririz. Sosyal medya platformlarından yayınlarız. Bu saatten sonra bu aile benim şahsi meselem” dediğini aktardı.

Ümit’in Telefonu Sırları Çözecek

Canlı yayında, Ümit Canpolat’ın öldüğü evde yapılan canlandırmanın yanı sıra, Ümit’in telefonunun incelenmesiyle olayın sırrına ulaşılabileceği konuşuldu. Olayın tüm detayları ve yeni iddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte, soruşturmanın gidişatı yakından takip ediliyor.

Kaynak: Merve Erol