Toplantıya Vali Kamçı’nın yanı sıra ilçe kaymakamları, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Kamçı; önceden belirlediğimiz günlerde Valilikçe ‘Halk Günü’ adı altında toplantılar yapmaya devam ettiklerini belirterek, bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti.

Vali Süleyman Kamçı, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi. (Kurumsal)

İYİ Partili Sedat Kılınç'tan Cübbeli Ahmet’e tepki: 6 Şubat depremini neden engellemedin? İYİ Partili Sedat Kılınç'tan Cübbeli Ahmet’e tepki: 6 Şubat depremini neden engellemedin?