Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan BMX Parkuru ve Bisiklet Eğitim Alanı, 25 Ekim 2025 Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle Kayserili bisiklet severlere ‘merhaba’ diyecek.
Bisiklet sporunda yaptığı atılımla yeni bir döneme adım atmaya hazırlanan Kayseri’de Başkan Dr Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde, Recep Tayyip Erdoğan Milet Bahçesi içerisinde inşa edilen BMX Parkuru ve Bisiklet Eğitim Alanı’nın, 25 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 13.00’te düzenlenecek görkemli bir törenle açılışı yapılacak.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin spor altyapısını güçlendirmeye ve şehri ulusal ve uluslararası düzeyde önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacak bir merkez haline getirmeye hedefliyor.
Bu yeni parkur, yalnızca şehrin bisiklet tutkunları için değil, aynı zamanda profesyonel sporcular ve uluslararası yarışlar için de büyük bir fırsat sunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm hemşehrilerini ve bisiklet severleri, bu büyük açılış için 25 Ekim’deki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek törene davet ediyor.




