Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi’nin 2025/326 esas dosyası kapsamında satışına karar verilen taşınmaz, Demokrasi Mahallesi’nde yer alıyor. 1618 ada, 1 parselde kayıtlı olan 2 numaralı bağımsız bölüm, tam hisseyle borçlu adına kayıtlı. Binanın yapı ruhsatı 13 Kasım 2007 tarihli olup, yaklaşık 15-16 yıllık olduğu değerlendiriliyor. Yapı bodrum, zemin ve 3 normal kattan oluşuyor ve toplamda 16 daire bulunuyor.
Dairenin Özellikleri
Satışa çıkarılan daire zemin katta yer alıyor. Projeye göre daire 3 oda, 1 salon, antre, hol, mutfak, lavabo-wc, banyo ve balkon bölümlerinden oluşuyor. Net kullanım alanı 116 metrekare olan dairede doğalgazlı bireysel kombi ile ısınma sağlanıyor. Binada asansör bulunmuyor.
İmar Durumu ve Kıymeti
Taşınmaz, 1/1000 ölçekli uygulama imar planında emsal 1,00 yapılaşma koşullu konut alanında kalıyor. Dairenin muhammen kıymeti 1 milyon 900 bin lira olarak belirlenirken, satışta yüzde 1 KDV uygulanacak. Tapu kaydında ihtiyati tedbir bulunduğu ancak mahkeme yazısına göre bunun satış ve tescile engel teşkil etmediği bildirildi.
Artırma Tarihleri
İlk artırma 11 Kasım 2025 saat 11:17’de başlayacak ve 18 Kasım 2025 saat 11:17’de sona erecek. İkinci artırma ise 4 Aralık 2025’te başlayacak ve 11 Aralık 2025’te tamamlanacak. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler esatis.uyap.gov.tr adresinden 2025/326 esas dosya numarası ile görüntülenebilecek.
İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN