Melikgazi Belediyesi, vatandaşların daha güvenli konutlarda yaşaması için kentsen dönüşüm çalışlarını ilçenin dört bir yanında gerçekleştiriyor. Kentsel dönüşüm konutları Kayseri'de dikkat çekerken Melikgazi Belediyesi, 21 ailenin de taksitle ev sahibi olmasını sağladı.

İlçeyi geleceğe taşıyacak şehircilik anlayışı ile kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi 1. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerden 21’inin satışını ihale ile gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediyesi'nden Kaçırılmayacak Fırsat! 21 Aile Taksitle Ev Sahibi Oldu (2)

% 25 peşinat, 36 ay vade farksız eşit taksit, sıfır faizle ev sahibi oldular

İlçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile sadece fiziksel bir yenileme değil, sosyal ve ekonomik açıdan da bir yenileme yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyemizin gayretleriyle mahallelerimiz kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir vizyona kavuşuyor. Farklı mahallelerde de kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 1. Etabını tamamladığımız 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden 23 dairenin satışı için ihale düzenledik. % 25 peşinat, 36 ay vade farksız eşit taksit, sıfır faiz imkânı ile ev almak isteyenlere güzel bir fırsat sunuyoruz" diye konuştu.

Melikgazi Belediyesi'nden Kaçırılmayacak Fırsat! 21 Aile Taksitle Ev Sahibi Oldu (3)

23 dairenin 2'si kaldı

Yeni infaz paketi için toplandılar! Kayseri Milletvekili'de komisyonda yer aldı
Yeni infaz paketi için toplandılar! Kayseri Milletvekili'de komisyonda yer aldı
İçeriği Görüntüle

Mustafa Palancıoğlu, "İhalemizden elde ettiğimiz gelir yine yatırım ve hizmet olarak ilçemize yansımış olacak. Yapmış olduğumuz yatırımlar ve yeni projeler Melikgazi sakinlerimizin yaşam kalitesinin artmasına vesile oluyor. Düzenlediğimiz ihalemizde 23 adet dairemizden 21’ini sattık, 2’si pazarlığa kaldı. Ev sahibi olan vatandaşlarımıza Cenabı Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, evleri hayırlı olsun” dedi.

Melikgazi Belediyesi'nden Kaçırılmayacak Fırsat! 21 Aile Taksitle Ev Sahibi Oldu (1)
İhaleye katılan vatandaşlar ise sıfır faiz ve taksitle ev sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mustafa Palancıoğlu’na bu fırsat için teşekkür ettiler.

Kaynak: Kurum Bülteni