85 yaşında vefat eden Ragıp Şener, memleketi Sivas’ta düzenlenen cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı. Ayyıldız Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına, başta Abdüllatif Şener olmak üzere aile fertleri, yakın akrabalar, dostlar ve komşular katıldı.

Törende Hüzün Hakimdi
Cenaze töreninde hüzün hâkimdi. Kardeşini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Abdüllatif Şener, taziyeleri tek tek kabul etti. Yakınları, Ragıp Şener’i çalışkanlığı, mütevazılığı ve yardımseverliği ile tanıdıklarını dile getirerek dualar eşliğinde uğurladı.
Namazın ardından Ragıp Şener’in cenazesi, sevenlerinin omuzlarında Yukarı Tekke Aile Mezarlığı’na götürüldü. Burada dualar okunarak toprağa verildi.

Ziyaret mevkiinde feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
Ziyaret mevkiinde feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Nadire Ana Manşet (65)

Şener Ailesi Taziyeleri Kabul Etti
Defin işlemlerinin ardından Şener ailesi, mezarlık çıkışında ve taziye evinde dostlarını ağırladı. Aile üyeleri, acı günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.
Taziye ziyaretleri boyunca Ragıp Şener’in hayatı boyunca çevresine sağladığı katkılar ve güzel anılar sık sık dile getirildi. Aile yakınları, onun örnek bir ağabey, dost ve komşu olduğunu ifade etti.

Ragıp Şener’in Yaşamı
Ragıp Şener, Sivas’ta doğup büyüdü. Çocukluk yıllarını burada geçiren Şener, uzun süre farklı sektörlerde çalışarak ailesine ve memleketine hizmet etti. Emekli olduktan sonra da sosyal ilişkilerini koparmayan Şener, çevresinde sevilen bir isim oldu.

Eski Başbakan Yardımcısı ağabeyi Ragıp Şener’i

Sivas’ta Birlik ve Dayanışma
Cenaze töreni, Sivas halkının acı ve hüzün karşısında nasıl kenetlendiğini bir kez daha gösterdi. Komşular, akrabalar ve dostlar, Şener ailesinin acısını paylaşmak için bir araya geldi.
Ragıp Şener’in vefatı, ailesi ve sevenleri kadar, onu tanıyan herkes için büyük bir kayıp olarak değerlendirildi. Sevenleri, onun hatırasını yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA