AK Partili eski bakan, torpil mesajını paylaştı! Kayserili vekil Selçuk Türkoğlu topa tuttu! AK Partili eski bakan, torpil mesajını paylaştı! Kayserili vekil Selçuk Türkoğlu topa tuttu!

 

Uzun süredir tartışılan ve geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Kayseri’nin ilk sosyete pazarı, Talas Sosyete Pazarı hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören pazarda esnaf 15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin yaptığı darbe girişimine de tepki olarak Türk Bayrağı'nın simgeleri ay yıldızlı tşörtlerini giydi. Esnaflar, Sosyete Pazarı'na gelen vatandaşların, satılan mal ve fiyatlardan oldukça memnun olduğunu söylediler. 

 Pazardan çok memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar ise, "Pazarın açılması çok güzel oldu. Fiyatlardan son derece memnunuz. Esnaf bize  kaliteli hizmet sunuyor" şeklinde konuşurken esnaflar da sosyete pazarından memnun olduklarını sayısının artırılmasını beklediklerini ifade etti.

Sosyete Pazarı'nın her çarşamba günü açık olacağı öğrenildi.