Kayseri Haber/ Kayseri’de suça sürüklenen çocuklara yönelik yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Çocukların topluma kazandırılması, yeniden suça yönelmelerinin önlenmesi ve koruyucu-önleyici hizmetlerin etkinliğinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı, Vali Gökmen Çiçek başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. İlgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, mevcut uygulamalar ve izlenen yöntemler kapsamlı şekilde ele alındı.

Suça Sürüklenen Çocuklar İçin Yeni Adımlar Atılacak
Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda, suça sürüklenen çocukların topluma kazandırılması, sosyal hayata uyumlarının artırılması ve yeniden suça yönelmelerinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı.
Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’ten Projeye Destek
Vali Gökmen Çiçek değerlendirme toplantısının ardından, çocukların güvenli bir gelecek inşa edebilmeleri açısından önleyici ve rehabilite edici çalışmaların büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Çiçek, kurumlar arası iş birliğinin bu süreçte belirleyici olduğunu ifade ederek, “Bu projede emeği geçen başta Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş olmak üzere tüm kurum ve paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı, Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından yapılan sunumun ardından sona erdi. Değerlendirme toplantısında, mevcut çalışmaların etkinliğinin artırılması ve kurumlar arası koordinasyonun sürdürülmesi konuları üzerinde duruldu.


