Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KADEM Genç gönüllüleri ile Kayseri’de eğitim gören Filistinli öğrencileri Talas’ta bir araya getiren anlamlı programa katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada birlik, dayanışma ve gönül bağı vurgusu ön plana çıktı.
Samimi Ortamda Dayanışma Mesajları
Talas’ta bir restoranda düzenlenen programda gençlerle yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, Filistinli öğrencilerin yaşadıkları tüm zorluklara rağmen gösterdikleri güçlü duruş ve azmin takdire şayan olduğunu ifade etti. Gençlerin hem tanışma hem de karşılıklı deneyim paylaşma fırsatı bulduğu etkinlik, sıcak diyaloglara sahne oldu.
“Bu Farkındalığı Hep Birlikte Büyütmeliyiz”
Başkan Büyükkılıç, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Haftası dolayısıyla turuncu rozet takarak şiddete karşı ortak mücadele çağrısı yaptı.
Büyükkılıç, konuya dair şu mesajı verdi:
“25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Haftası kapsamında turuncu rozetimi takarak şiddete karşı ortak duruşumuza ben de destek verdim. Bu farkındalığı hep birlikte büyütmek çok kıymetli.”
KADEM’e ve Gönüllü Gençlere Teşekkür
Programın hazırlanmasına katkı sunan KADEM Kayseri Temsilcisi Sibel Göç ve gönüllü gençlere teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin dayanışma kültürüyle her zaman örnek bir şehir olduğunu vurguladı. Gençlere çalışmalarında başarılar dileyerek buluşmayı anlamlı kılan katılımcılara teşekkür etti.




