Star TV ekranlarında Zahide Yetiş’in sunumuyla izleyiciyle buluşan "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programı, bu kez futbol yüzünden dağılan bir evliliği ekrana taşıdı. Kayserispor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan tartışma, hem stüdyoya hem sosyal medyaya damga vurdu.
Programa başvuran Merve isimli genç kadın, eşi Kadir’in evi terk ettiğini anlatarak yardım istedi. Tartışmanın nedeni ise Kayserispor-Fenerbahçe maçında yaşanan gerilim oldu. Galatasaray taraftarı olan Merve ile Fenerbahçeli eşi Kadir’in maç sonrası yaşadığı diyalog, izleyicileri şaşkına çevirdi.
'Kalbimi çok kırdı'
Canlı yayına bağlanan Kadir, yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle anlattı:
“O gece maçı beraber izledik. Fenerbahçe-Kayserispor maçıydı. Beraberlik sonrası eşimin benimle dalga geçmesi, ‘Şampiyon biz olacağız’ demesi, gururumu kırdı. Kalbimi çok kırdı"
Yorum yağdı
Kadir’in evi terk etmesine neden olan bu tartışma, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Binlerce kullanıcı konuya dair yorum yaptı. İşte bazı dikkat çekici tepkiler:
“Daha makul sebep görmedim"
“Adam haklı"
“Bu ölçüde delirmek istiyorum"
'Eşim Mauro Icadi'ye mesaj attı'
Eşi Merve'nin ünlü futbolcu Mauro Icardi’ye sosyal medya üzerinden mesaj attığını öğrenen Kadir’in bu duruma da tepkili olduğu öğrenildi. Zahide Yetiş’in moderatörlüğünde ekranlara gelen bu anlar, programın en çok konuşulan bölümleri arasında yer aldı.